Rólunk

Dream Cream - Ice Cream & Bubble Waffle Budapest

viber_kép_2021-11-20_21-17-29-529

Dream Cream => Sziasztok, Kata vagyok. Sok éves vendéglátói tapasztalatom és a saját magamnak tett ígéret késztetett arra, hogy egyszer megnyissam saját kis üzletemet. Kínálatomban csupa olyan finomságot találsz amit én magam is a legnagyobb kedvenceim közé soroltam, így nagyon remélem, hogy nektek is a kedvenceitek lesznek! 😊 Rendkívül számít minden egyes vendég személyes véleménye, legyen az jó, vagy akár rossz. 😔 De ebből tanulunk és ez alapján tökéletesítjük a kínálatunkat.

🥞 Buborékos gofrinkról (Bubble Waffle, csak annyit szeretnék elárulni, hogy saját recept alapján készült tészta. Nagyon sok sütést és tesztelgetést előzött meg az amit most nektek kínálok fel. Kívül ropogós belül puha tészta. Isteni finom, de ezt döntsd el te magad.

🍧 Fagylaltról bővebben a fagylaltok menüben olvashatsz. 

☕ Kávé: Ez egy igazán érzékeny és általam imádott terület, hiszen én magam is a kávé szerelmese vagyok, folyamatosan képzem magam és hobbinak fogom fel. Szeretek a kávéval kísérletezni, díszíteni és mutatósan tálalni. Természetesen olasz pörkölésű, olasz kávégéppel készített különleges ízvilágú kávét kóstolhattok nálam. Végül szeretnék köszönetet mondani páromnak aki segített abban, hogy valóra váljon az álmom, a Dream Cream . 💖

bubble waffle budapest dream cream