Buborék gofri, a FOOD-TRUCK étlapján
A Buborék gofri hullám továbbra is egyre népszerűbb mind az ételkedvelők, mind a kezdő vállalkozók körében. A sokféle töltelékkel ellátott gofri ma már gyakrabban elérhető a food-truckok étlapján.
A buborék gofri ugyanis nemcsak monotermékként, hanem a desszert menü kiegészítéseként is kiválóan illeszkedik a food-truck étlapjához.
Ezért cégünk három kiváló, gyorsan elkészíthező gofri alapot forgalmaz, ami teljesen megkönnyíti egy Food-Truck étterem dolgát:
- Lisztből készült buborék gofri
- Zöldbanánlisztes bubérék gofri
- Gluténmentes buborék gofri
A FOOD-TRUCK könnyen áthelyezhető bármilyen helyre, rendezvényre – a food truckokhoz kétféle berendezés létezik:
1) Elektromos buborék gofrisütő, amely generátorral működik (110 V vagy 220 V feszültséggel)
2) Gázzal működő buborék gofri sütő (szabad téren való vendéglátáshoz is használható)
Szükség lehet
Szükség lehet még melegítőre a fogyasztásra kész gofri hőmérsékletének fenntartására, keverőre, valamint a töltelék tárolására és hűtésére szolgáló tálcára. A buborék teát gyakran kínálják italként, mivel kiegészíti a "buborék" koncepciót, és független értékesítési ösztönzőként működik. Az összes berendezés kis helyet foglal, ami döntő egy kis food truck konyhában.
Gofri gyártási folyamat
A gofri gyártási folyamat sem bonyolult. A sütési technológia nagyon egyszerű; a gofri sütési ideje nem haladja meg a 4-5 percet. A buborék gofri lehet desszert vagy tápláló snack – minden a tölteléktől függ. A gofritölteléknek számos változata létezik. Az ilyen univerzális termék, mint a buborékos gofri, ideális menüopció befektetési arány és megtérülési idő szempontjából.
Buborék gofri előnye
A Buborék gofri másik előnye az ínycsiklandó és reprezentatív megjelenése. Az ügyfelek előszeretettel osztanak meg képeket buborék gofriról a közösségi oldalakon, ami határozott plusz a marketing szempontjából.
Így a Buborék gofri kiváló megoldás a food truck üzletág számára.
Ezért ajánljuk, hogy Legyen Franchise rendszerünk tagja 3 lépésben